grillning på g

nu sitter jag i min säng medans karita plattar mitt hår, snacka om service ;) Så fort mitt hår är plattat så ska vi ut och grilla med resten av skolan, sen efter grillningen så är det fest i maskinhallarna med en Dj haha :O (inget alkohol) Jag mår inte super bra så vet inte hur länge jag kommer orka vara med, det är från 22-02 i alla fall, ska dra dit och kolla läget i alla fall.
Och juste vi förlorade på brännbollen, vi söööööööööög haha.. bättre lycka nästa år säger jag bara ..  Idag hade vi bara en lektion och det var matte haha, mattelektionerna är alltid lika roliga när man sitter bredvid karita :D  men pussar på bloggen för nu ska jag draaaaaaaaaaaa!

31/08-10

Goddag! Har precis käkat lunch, åkte med bussen kvart i 8 i morse sen kom jag till skolan en timme för tidigt för våran svenska var inställd :( Nu ligger vi i Karitas säng och väntar på att klockan ska bli kvart i 1 för då har alla klasser brännbollstunering ;) Justfan, jag glömde mina batterier hemma till kameran :( men Janina har sin kamera här (inte den bästa kanske hehe, men den duger tror jag) så vi tog lite bilder på gården, men jag lägger in det senare för det verkar som att det krånglar lite för henne att lägga upp dom osv :P
Aja, ha en fortsatt bra dag så skriver jag lite senare när jag får tid för nu ska vi tagga inför brännboll ;)


Tack & hej leverpastej

Jag ger upp!!!!!!!!!!!! Haha, fan för det första så förstår jag absolut ingenting av hur man ändrar koder osv så man kan lägga in en egen header, för det andra så blir min header helt konstig och i fel format. Jag får ta och be någon som kan det här med bloggdesigner hjälpa mig :P Så just nu om man nu vill läsa min blogg så får ni faktikst stå ut med en vääääldigt simpel design, nämligen ingen alls :( Haha, nog om de! Jag är fortfarande hemma, hade lite att stå itu med så jag åker till skolan i morgon på morgonen i stället. Så ännuuuuu en tidig morgon :( men det äre värt! (även om det inte känns som de när klockan ringer på morgonen hehe) Eftersom jsg inte gjort så mycket annat än att fixa mitt rum, och juste haha jag testade olja in hela mig med babyolja, jag har hört att man får väldigt len hy av det.. hehe de va liiite oljigt om man säger så :P Men jag blev rätt len så.. Men de är ju typ det jag gjort ikväll. Faktikst gjort mitt ytterst bästa när jag försökte göra en header så det tog lite på krafterna. Men nej nu känns det som att det blir ett sånt här överdrivet långt inlägg med massa text igen.. Hehe, aja jag säger tack och godnatt nu så skriver jag i morgon när jag är i skolan :)


Nu är det min tur igen!

Nu ska jag för typ hundraelfte gången bli en i mängden av hundratusentals tonårstjejers småbloggare.. :) Men den här gången tänkte jag faktiskt försöka vara lite seriös och uppdatera mig ofta. Jag antar att dom som läser/kommer läsa min blogg är mina nära & kära som antagligen vet att jag precis börjat i 1an (för dom som inte vet) på ett naturbruksgymnasium som heter Berga och att jag bor på internat (jag kommer hem under helger & lov). Det är väl mest därför jag skaffat bloggen, så att ni kan hålla koll på mig och veta vad jag gör vart jag än är, och för att jag ska kunna titta tillbaka vad jag gjort osv.Och btw för dom som inte vet så ligger Berga ute i Västerhaninge, nästan Nynäshamn! :)
Jag har med min dator i skolan under dagarna och har även tagit dit min kamera så jag ska försöka få er uppdaterade med både text och bilder så mycket som möjligt så ni får se mycket från min vardag :D

Idag är det ju Måndag men jag är inte i skolan än, eftersom vi har studiedag idag. Har inte riktigt bestämt mig om jag åker till skolan senare idag eller om jag åker i morgon bitti. Men jag tror jag stannar hemma i natt eftersom jag är sjukt trött, jag gick upp 05.30 för att ta buss och tåg mot Täby galopp, jag hängde med en brud från skolan som jobbar lite där ibland. Men i alla fall, så fort jag kommer till skolan så kan jag ta lite bilder på rummet, gården osv ;) Nej nu känns det som att det här inlägget börjar bli liiite för mycket text haha, nu ska jag försöka jobba på en fin design :D (kan inte garantera något hehe..)

oooooooh jävlar vad det regnar ute!!!!!!!!!!!!!! helt sjukt :O


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0